Over ons

Wie zijn wij

Ons bedrijf

Zwartdouglashout.nl is een initiatief van Bouwbedrijf E. Hardeman. Vanuit de kennis van nieuw- en verbouw van woningen, bedrijfspanden en buitenverblijven, zijn we gestart met de verkoop van zwart douglas hout. Want dit hout wordt heel vaak toegepast als bouwmateriaal.

Vanwege de vraag naar hoogwaardige gezwart hout, zijn wij het zwart-proces zelf uit gaan voeren. Vanuit onze vestiging in Lunteren (centraal in Nederland) bezorgen wij het hout bij onze klanten op locatie.

Ons hout

Het hout dat wij leveren is afkomstig van Europees douglas hout. Het hout is PEFC gecertificeerd, dit betekent dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden leveren we natuurlijk niet alleen blank hout, maar zijn we gespecialiseerd in zwart douglas hout. 

Wil je meer weten over ons hout en het proces van het zwarten van het hout? Lees er alles over op onze Hout pagina.

Bestsellers

In de praktijk

Het hout dat we leveren vind zijn weg door heel Nederland. Onze klanten zijn bedrijven die het hout gebruiken voor hun klussen. Maar ook particulieren die een schutting, schuur, veranda of ander buitenverblijf bouwen.

Voor de zakelijke markt leveren we ook grote partijen Douglas hout, zowel blank als zwart. Wilt u daarom een offerte op maat? Neem dan contact met ons op voor een passende aanbieding.